Menu Icon Find Icon
info@topkartini.bg
Кошница Cart Icon
0
Засега празен.
Вашата кошница засега е празна.

Картини за стена, 3D картини

Модерните 3D картини представляват картини върху платно, които са съставени от повече от една част. Тъкмо тяхната подредба на стената постига 3D ефекта. Дори и при картина от 1 част може да бъде постигнат този ефект чрез отпечатъка върху платното. Това е възможно благодарение на това, че картината продължава и отстрани. Може да изберете картини от седем, пет, четири или три части според пространството. В повечето случаи многокомпонентните картини за стена се превръщат в доминант на интериора. Нямате достатъчно място? И по-малките 3D картини имат своя чар.

Къде да поставим 3D картина

Поставянето на 3D картината зависи от вас. Благодарение на широката ни гама от мотиви ще намерите картина за всяко пространство независимо дали искате нещо деликатно, или елемент, който да заинтригува веднага при влизане в помещението. 3D картините въздействат най-вече в модерния интериор, без значение дали това е всекидневна, спалня, антре или салон. Нашите картини ще срещнете и извън домакинствата – ние обзавеждаме ресторанти, хотели и конферентни зали.

Предложения за 3D картини

А каква 3D картина е подходяща за вашия интериор? Имате светъл интериор и искате картина, която да изпъкне? Изберете си някоя от по-тъмните 3D картини. А какво ще кажете за абстрактна картина? Добре подбрана абстракция ще придаде на интериора Ви лукс и елегантност. На модерния интериор му подхождат красиви 3D картини, комбиниращи само минимум цветове. Напротив, искате да осветлите помещението? Разгледайте например картина със слънчогледи. Ще внесе в стаята Ви приятно усещане за лято дори в момента вън да вали сняг. За всекидневната също са подходящи 3D картини изобразяващи градове. Оставете от картината Ви да се покаже например Айфеловата кула.

Модерните 3D картини ще станат любима и неразделна част на Вашия дом. Разгледайте богатата ни гама от предложения.

Thumb up
Използваме висококачествен печат върху платно.
Truck Icon
При покупкa над 190 лв. получавате безплатна доставка.
Checked Icon
Предлагаме 5500 мотива в 40 различни размера.
Jumping Icon
Имаме хиляди доволни клиенти.