Menu Icon Find Icon
info@topkartini.bg
Кошница Cart Icon
0
Засега празен.
Вашата кошница засега е празна.

Картини за спалня

Спалнята е място за нашия отдих, релакс и сън. Затова тя трябва да въздейства хармонично и успокояващо. Намерете при нас картината за спалнята си, която ще допълни тази атмосфера.

Избираме картина за спалнята

Картина за спалнята избирайте според вашия вкус и с оглед на цялостното звучене на интериора. Старайте се обаче да внушава хармония и спокойствие, каквото би трябвало да бъде излъчването на тази стая. Картините, пресъздаващи движение и динамика, избирайте по- скоро за други помещения, например за всекидневната. Помислете и върху цветовете, които ще преобладават. Избягвайте студените цветове. За спалнята са подходящи картини със спокойна тематика и нежни пастелни цветове. Ще Ви допаднат по - скоро конкретните или абстрактните картини? И двата вида създават необходимата атмосфера.

Предпочитаните многокомпонентни картини за спалня

Вече споменахме какви цветове и теми би трябвало или, напротив, не би трябвало да присъстват върху картините в спалнята. Сега нека обърнем внимание върху вида на картините. И тук възможностите са много. В спалнята чудесно ще изпъкнат многокомпонентните картини, особено ако искаме да подчертаем модерния характер на помещението. Благодарение на модерния печат и качествената обработка, картините получават нов размер. Тук също предлагаме почти 6000 теми, обхващащи животни, хора, градове, пейзажи, абстракции и много други. Колкото и взискателни да сте към дизайна, вярваме, че сред нашите картини за спалня ще успеете да намерите „своя избраник”.

Поради някаква причина многокомпонентните картини за спалня не Ви допадат и преди окончателно да решите, искате да се запознаете и с други предложения? Нека Ви представим и други възможности:

  • Стъклени картини: Благодарение на модерната технология на печат директно върху стъклото, картините получават много високо качество. Имат елегантно звучене и тук ви предлагаме богат избор – от форми и от конкретни и абстрактни мотиви.
  • Картините с часовници: са подходящи за всички, които освен хубавата гледка търсят и многофункционалността. Желаете да имате на стената си картина и часовник, но не можете да обедините тези два предмета така, че да не се „бият”, или не разполагате с достатъчно място? Елегантното и стилно решение на този проблем е картина с часовник.
  • Картини със собствен мотив: въпреки огромното разнообразие от теми на нашите картини , може да Ви предложим и картини от Ваши собствени снимки.

Направете от спалнята си място, което ще Ви въздейства приятно и хармонично. Цялостната визия на това помещение може да допълни подходящо избраната картина.

Thumb up
Използваме висококачествен печат върху платно.
Truck Icon
При покупкa над 190 лв. получавате безплатна доставка.
Checked Icon
Предлагаме 5500 мотива в 40 различни размера.
Jumping Icon
Имаме хиляди доволни клиенти.