Menu Icon Find Icon
info@topkartini.bg
Кошница Cart Icon
0
Засега празен.
Вашата кошница засега е празна.

Картини за всекидневна

Всекидневната Ви е с празни стени или с картини, които вече не отговарят на Вашите изисквания, или просто искате без особено голямо усилие да промените нейния облик? Поогледайте се за подходящата картина.

За да бъде всекидневната представителна

Във всекидневната прекарваме голяма част от свободното си време вкъщи и тя също така е и помещението, в което обикновено посрещаме гостите си. Затова трябва да държим на цялостното впечатление, което тя прави, и евентуално да се стараем да го подобрим. Възможностите как да се случи това, разбира се, са много ,но хубав декоративен елемент, който подобрява цялостния вид на стаята, безспорно е картината.

Многокомпонентни картини върху платно за всекидневна

Все повече хора предпочитат картини върху платно. Благодарение на модерните технологии в тях чудесно изпъкват цветовете и това засилва въздействието на картината. Още по- интересна възможност са многокомпонентните картини. Те придават акцент и стил. Най- добре се вписват в модерния интериор. Картини за всекидневна предлагаме в 7 части, 5 части, 3 части или от 1 част.

Избор на картина за всекидневна

Картината издава много за Вашия вкус и дизайнерски усет. Затова е добре особено внимателно да подбирате картината за всекидневната. Тя е завършекът на стаята. Въпреки че е уместно картината да се подбира с оглед на цвета и цялостната визия на всекидневната, не си поставяйте ограничения. Може да избирате от огромно количество разнородни картини. Подходяща би могла да бъде хубава абстракция или може да дадете предимство на някой от следните мотиви музика, пейзажи, цветя, хора, градове, техника, или ще изберете някои от многото други? Освен върху мотива помислете също дали да си вземете повече малки картини, или да се спрете върху една доминираща, заемаща по-голямата част от стената. Имайте предвид, че голямата картина „хваща окото” на гостите още с влизането им в стаята. С какво тя ще заинтригува Вас и Вашите гости? При избора на по-малки картини пък обърнете внимание на тяхното съзвучие. Избрали сте картина за всекидневната с по-тъмен мотив? Поставете я на светло място. По- светлите картини могат да бъдат поставени и в по- тъмните ъгли.

Вече знаете какъв тип и мотив на картината е подходящ за вашата всекидневна? Разгледайте различните възможности и изберете тази, която най-добре отговаря на Вашия вкус и дизайна на стаята.

Thumb up
Използваме висококачествен печат върху платно.
Truck Icon
При покупкa над 190 лв. получавате безплатна доставка.
Checked Icon
Предлагаме 5500 мотива в 40 различни размера.
Jumping Icon
Имаме хиляди доволни клиенти.