Menu Icon Find Icon
info@topkartini.bg
Кошница Cart Icon
0
Засега празен.
Вашата кошница засега е празна.

Картини за стена

Стените без картини изглеждат пусти, а интериорът като „необитаван”. Подобрете и Вие своя интериор с добре подбрана картина. Има разнообразни възможности. В днешно време може би най-популярни са картините върху платно.

Предпочитани картини за апартамент

Картините за апартамента ни могат да бъдат най-разнообразни. Своето място те ще намерят не само в апартаментите и къщите /най-вече във всекидневната и спалнята/, но и в други интериори, които искате да озарите и да им придадете елегантност и стил. Картини за стена, отпечатани върху платно, произвеждаме, като използваме най - модерни технологии. Благодарение на това мотивът изпъква прекрасно и става доминанта на интериора, особено ако изберете картина от повече компоненти.

Мотива на картината за стена избирайте според собствения си вкус, но и според помещението, в което искате да я поставите. Докато за всекидневната са подходящи картините с динамичен мотив, напр. град, хора či животни изразяващи движение, то за спалнята изберете по-спокоен мотив, който събужда у Вас чувство на спокойствие и хармония. В модерния интериор прекрасно изпъква абстракцията, докато в традиционния по-скоро пейзажите.

Изберете си собствен мотив

И въпреки голямото разнообразие от картини за апартамент, които Ви предлагаме, не знаете, кой да изберете? Намерете любимата си снимка и оставете да бъде увековечена като картина върху платно. Така любимият Ви мотив ще бъде непрекъснато пред очите Ви. Повече информация ще намерите тук.

Thumb up
Използваме висококачествен печат върху платно.
Truck Icon
При покупкa над 190 лв. получавате безплатна доставка.
Checked Icon
Предлагаме 5500 мотива в 40 различни размера.
Jumping Icon
Имаме хиляди доволни клиенти.