Menu Icon Find Icon
info@topkartini.bg
Кошница Cart Icon
0
Засега празен.
Вашата кошница засега е празна.

Общи търговски условия на потребителя

 1. Общи условия

  Настоящите „Общи условия“ уреждат взаимоотношенията между електронния магазин TopKartini.bg като продавач от една страна и потребителите на интернет страницата и услугите, намиращи се на домейна TopKartini.bg (наричан за краткост сайт), като купувач от друга страна. Тези условия обвързват всички потребители, които с натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположен на страниците на TopKartini.bg (с изключение на линка към настоящите „Общи условия“) се съгласяват, изцяло приемат и се задължават да спазват тези „Общи условия“.
 2. Поверителност на Данните

  Предоставените от клиентите лични данни на TopKartini.bg (имена, адрес, телефон, e-mail и др.) ще бъдат използувани единствено и само във връзка и нуждите на договорните отношения на страните и в обслужването Ви като клиент – за обработка и доставка на поръчката, осъществяването на връзка с Вас и доставяне на информация под формата на информационен бюлетин (чийто абонамент можете да отмените по всяко време), спазвайки разпоредбите на Закона за защита на личните данни. TopKartini.bg се задължава да не предоставя личните Ви данни под никаква форма на трети лица нито да ги използува за различни от горепосочените цели.
 3. Поръчка

  Можете да поръчате от TopKartini.bg 24 часа в денонощието, включително през почивните дни и официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, имате възможност да прегледате избраните от Вас продукти както и информацията за доставка и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции. Ще бъдете уведомени чрез имейл за потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка. Правилно попълнената и изпратена чрез www.TopKartini.bg или телефонно обаждане поръчка е обвързващо предложение за сключване на договор за продажба от разстояние с продаващата страна, при което купувачът е обвързан от период на 21 дни от изпращането на поръчката да сключи договор с продаващата страна.

  Самият договор за продажба е изготвен от продаващата страна и се смята за актуален след като продаващата страна изпрати стоката на получателя. Предвид факта, че договорът за продажба, сключващ се между интернет магазина и потребителите на сайта, се сключва въз основа на предложение от страна на доставчика до потребителя като част от система за продажба на стоки, при която от момента отправянето на предложението до сключването на договора, както и за времето на сключването на договора, страните не са във физически контакт помежду си, договорът се явява договор за продажба от разстояние съгласно разпоредбите на ЗЗП. Потребителят има право да анулира поръчката, т.е. да се откаже от предложението си за сключване на договор за покупка, без да дължи каквито и да е било неустойки, а то до момента на изпращане на стоката. Потребителят се задължава да уведоми продавача за този факт посредством имейл или по телефона. Продуктите, закупени на сайта www.TopKartini.bg, не са предназначени за последваща продажба.
 4. Цена на поръчката

  Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти, които потребителят е заявил, плюс цената за доставка и евентуално цената за застраховка на пратката. Всички цени са с предварително начислено ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Цените са посочени в левове. Към всяка поръчка се прилага фактура.
 5. Затруднения при изпълнение на поръчката

  Възможни затруднения при осъществяване на поръчката:
  1. Един или повече от поръчаните артикули не са в наличност; при такива обстоятелства представител на OnTrend.bg ще се свърже с Вас във възможно най-кратък срок;
  2. Адресът за доставка/фактура е непълен или погрешен;
  3. Погрешен телефон за връзка с клиента.
 6. Начини на плащане

  Плащане с наложен платеж (плащане при доставка) – купувачът заплаща цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката.
 7. Доставка

  При поръчка от сайта www.TopKartini.bg доставката се извършва само на територията на България. Доставката се извършва в рамките на 9 – 12 работни дни и използваме куриерските услуги на фирма СПИДИ.
 8. Отказ от сключен договор

  При отказ от сключен договоp, ще бъдe на купувача възстановенa сумaта без излишно отлагане, а то най-късно в 14-дневен срок, считано от датата, на която продавачът получи съобщение от страна на купувача за отказ от сключен договора. В случай, че продуктът е бил употребяван, не може да се извърши отказ от сключен договор. В случай, че върнатият продукт е непълен, увреден или видимо използван, продавачът има право да изисква компенсация за възникналите вреди.
 9. Рекламация

  Законоустановеният срок за разглеждане на рекламация е 30 дни, след датата на заявяването ѝ. Преди да изпратите рекламацията, моля свържете се с нас чрез контактната форма. Не забравяйте да ни предоставите пълна информация за контакт с Вас, включително имейл и телефонен номер, на които да Ви уведомим за хода на рекламацията. Ако рекламацията е призната, Вашите транспортни разходи по връщането на продукта ще бъдат възстановени. Не изпращайте стоките с транспортни компании, които ще изискват от нас наложен платеж. В такъв случай пратката няма да бъде приета.
 10. ГАРАНЦИЯ

  Гаранцията започва да тече от датата получаване на стоката от потребителя. Продуктите имат 2-годишна гаранция. Продавачът е отговорен за всички дефекти на продуктите при получаването на стоката или при появяването им по време на гаранционния период. Това не се отнася за дефекти, причинени от грубо или неправилно прилагане или механични повреди.
 11. Ползване на отстъпки и валчери

  Продавачът предоставя различни отстъпки (за лоаялни клиенти, количествени и др.). Всяка отстъпка има различни правила за прилагане. В случай, че отстъпка или ваучър за отстъпка не се прилага съгласно правилата на съответната отстъпка или ваучър за отстъпка, продавачът има право да не уважи приемането на такава отстъпка или ваучър за отстъпка. В такъв случай купувачът ще бъде информиран и ще му бъде предложена възможност за оформяне на поръчка без съответната отстъпка или приложения ваучър за отстъпка. Правилата и условията за използване на съответна отстъпка са приложени или директно към отстъпката (под формата на информация) или при отстъпката е посочен линк към интернет страници, където правилата за отстъпката са подробно описани. В случай, че при тълкуването на отстъпката възникнат неясности, важи тълкуването на начина на използване от страна на продавача. Всяка отстъпка или ваучър може да бъде използван само веднъж, освен ако изрично не е посочено друго. В случай на многократно използване, продавачът има право да откаже да признае отстъпката или ваучъра. В случай, че стойността на ваучъра за подарък или купона за отстъпка е по-висока от стойността на поръчката, разликата не се прехвърля върху нов ваучър и неизчерпаната сума не се връща обратно.
 12. Спорове и жалби

  За всякакви въпроси, неуредени в настоящите Общи условия и допълнителни запитвания може да се свържете с наш служител на посочения имейл за връзка.
Thumb up
Използваме висококачествен печат върху платно.
Truck Icon
При покупкa над 190 лв. получавате безплатна доставка.
Checked Icon
Предлагаме 5500 мотива в 40 различни размера.
Jumping Icon
Имаме хиляди доволни клиенти.